Uitnodiging BBQ i.s.m. Gerard Dousjoel | zondag 10 juli om 17:30

Beste leden,

Op zondag 10 juli om 17:30 wordt samen met de Gerard Dousjoel een overheerlijke BBQ georganiseerd, natuurlijk op de Plaats van Snoge Amsterdam. Samen luiden wij de zomer in!  

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en kunt zich aanmelden tot en met maandag 4 juli door een bevestiging van uw komst te sturen aan info@esnoga.com o.v.v. de namen van allen met wie u komt. In verband met de catering is het van belang dat we dit ruim van tevoren weten.  

Jom HaVoetbal 
Tevens brengen wij u graag op de hoogte dat onze Gemeente aanstaande zondag 26 juni op Jom HaVoetbal vertegenwoordigd wordt door het voetbalteam “Esnoga Amsterdam” o.l.v. captain Paul Babila. Wij wensen hen veel succes! Meer informatie vindt u op www.jomhavoetbal.nl.  

Geslaagden 
Wij wensen Hannah Kotek en Gil Samama van harte mazaal tob met het behalen van hun diploma! Nu lekker genieten van een mooie zomer.  

Helaas weten wij niet van iedereen of zij geslaagd zijn. Kent u een lid van onze Gemeente dat ook geslaagd is? Laat dit ons dan weten via info@esnoga.com.  

Met vriendelijke groet, sjabbat sjalom, 

Bar Vingerling