Shtisel bij K.K.T.T.

De Israëlische serie Shtisel is wereldwijd enorm populair. Velen hebben de belevenissen van de Jiddische familie in de eerste twee seizoenen gevolgd. Daarom is er nu een derde seizoen van deze bingewatch-waardige serie.
In Nederland is dat derde seizoen pas in het najaar van 2021 te zien, maar wij bieden u nu vast een voorpremière: van maandag 8 t/m donderdag 11 februari kunt u genieten van de eerste 3 afleveringen. Ook kunt u dan de ‘making of’ bekijken plus interviews met de cast (alles Engels ondertiteld).

Hoe kunt u kijken?

1. Ga naar de internetsite: https://seret-international.org
2. Klik op het vakje ‘virtual’
3. Klik op ‘watch on line’
4. Klik op ‘Buy tickets’ (doe dit ook als u een code heeft!)
5. Scroll iets naar beneden; u komt nu bij een vak waarin u uw code kunt invullen. Klik en u krijgt verdere instructies (invullen e-mailadres etc.) Heeft u geen code, dan volgt u verdere instructies.

Als u eenmaal bent ingelogd, heeft u 72 uur de tijd om de Shtisel-afleveringen te bekijken. Gratis voor leden NIHS en PIG – aanmelden via info@nihs.nl Niet-leden betalen € 18,- – aanmelden vanaf 4 februari via www.seret-international.org

Deze unieke kans wordt u geboden door International Advisers, NIHS en PIG in samenwerking met het Israëlische Filmfestival Seret en Yes Studios.