9 Ab en Saba Nachamoe

Beste leden,

Bij dezen ontvangt u de informatie over de diensten op 9 Ab en Saba Nachamoe. 

Diensten op 9 Ab – woensdag 29 en donderdag 30 juli
Op woensdag 29 juli om 22:45 wordt in Snoge Amsterdam Ngarbiet (avondgebed) gelezen. Op donderdag 30 juli wordt om 08:30 Sjachriet (ochtendgebed) gelezen. Miencha (middaggebed) – met tefilien – wordt gelezen om 19:15 met daaropvolgend Ngarbiet (avondgebed). 

Voor de Snogeiros van Snoge Amstelveen wordt op donderdag 30 juli om 08:00 een ochtenddienst georganiseerd. Deze dienst zal niet plaatsvinden in het restaurant Meat Me Kosher, maar op het adres Opveld 11, 1082 AB Amsterdam. Om 19:00 wordt op dit adres tevens Miencha (middaggebed) met daaropvolgend Ngarbiet (avondgebed) gelezen.

Aanmelden voor alle diensten is verplicht. Dit is mogelijk tot en met woensdag 29 juli 15:00, bij voorkeur via info@esnoga.com

Saba Nachamoe – vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus
Ingaande sjabbat, vrijdagavond 31 juli, vindt weer sinds lange tijd een vrijdagavonddienst plaats in Snoge Amsterdam. Aanvang om 19:40. 

Komende sjabbatochtend 1 augustus biedt het Joods Cultureel Kwartier ons, na afloop van de ochtenddienst, buiten op de Plaats een uitgebreide, corona-proof kidoesj met heerlijke broodjes en andere lekkernijen aan ter gelegenheid van de 345ste verjaardag van onze Esnoga. De weersverwachting is goed; ook daarom is het fijn als u aanwezig bent. Op de Plaats van Snoge kunnen we op verantwoorde wijze afstand houden en lekker nasjen. Rabbijn Serfaty is in ons midden op deze feestelijke dag. 

Sjachriet begint zoals gewoonlijk om 09:00. Voor jongeren vindt omstreeks 14:00 een sjabbat yoga-activiteit plaats onder begeleiding van Seth Kamphuijs.    

Aanmelden voor alle diensten op Saba Nachamoe is verplicht. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 31 juli 12:00, bij voorkeur via info@esnoga.com

Met vriendelijke groet, 

Bar Vingerling