Activiteitenagenda Chanoeka

Beste leden, 

Bij dezen ontvangt u de activiteitenkalender voor Chanoeka. Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen bij onze activiteiten! 

Chanoeka-avonddienst Snoge Amstelveen & lezing rabbijn Van de Kamp – woensdag 21 december om 20:15 
Op woensdagavond 21 december wordt in Snoge Amstelveen om 20:15 een Chanoeka-avonddienst georganiseerd met na afloop een lezing van rabbijn Lody van de Kamp. Uiteraard zullen er soefganiot aanwezig zijn! 

Chanoeka-avonddienst Snoge Amsterdam & boottocht – donderdagavond 22 december om 18:45 
Op donderdagavond 22 december om 18:45 vindt een Chanoeka-avonddienst plaats in de Wintersnoge. Na de dienst worden in de Ma’amad, onder muzikale begeleiding, heerlijke soefganiot en andere versnaperingen geserveerd. U bent van harte welkom zich hierbij aan te sluiten. 

Om 20:30 vertrekt bij de Stopera een twee uur durende privérondvaart voor onze jeugd die langs alle punten van het Amsterdam Light Festival zal varen. Op de boot worden Chinees-Indonesisch eten en onbeperkte warme en koude dranken geserveerd.   

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@esnoga.com of een WhatsAppje naar 06-45864566. De deelnemersbijdrage is 12,50 euro en kan worden overgemaakt op IBAN: NL14 INGB 069 7322 777 t.n.v. Portugees-Israëlietische Gemeente o.v.v. Chanoeka Boottocht. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

N.B. Om 20:10 vertrekken de deelnemers aan de boottocht samen vanuit Snoge Amsterdam richting de Stopera. Dit is ook het tijdstip waarop je je ticket krijgt, dus wees op tijd aanwezig!  

Vleeskostlunch Snoge Amsterdam – sjabbat Mikeets/Chanoeka – zaterdag 24 december
Op sjabbat Mikeets/Chanoeka, zaterdag 24 december, wordt na de dienst een lunch (vleeskost) verzorgd in de Ma’amad. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail met bevestiging van uw komst naar info@esnoga.com. Uiterlijke aanmelddatum: vrijdag 23 december om 10:00.  

Kinderactiviteit: knutsel je eigen Chanoekielje – zondagmiddag 25 december om 15:30 
Op zondagmiddag 25 december om 15:30 wordt een interactieve kinderactiviteit in Snoge Amsterdam georganiseerd. Onder begeleiding van een Israëlisch-Nederlandse kinderjuf zullen de kinderen hun eigen Chanoekielje in elkaar knutselen en versieren. Als de kinderen hiermee klaar zijn, zal de juf met de kinderen (en aanwezige ouders) de Chanoekieljes aansteken en vrolijke Chanoekaliedjes zingen.  

Meld je nu samen met je kinderen aan door een e-mail te sturen naar info@esnoga.com

Met vriendelijke groet, goede week,

Bar Vingerling