Activiteitenagenda februari | schoteltjesavond | PIG Goes

Beste leden,

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met de activiteitenagenda voor de komende weken en een korte terugblik.

Zondag 5 februari – Schoteltjesavond/Toe Biesjbat-lezing
De traditionele Schoteltjesavond/Toe Biesjbat-lezing vindt plaats op zondag 5 februari aanstaande om 19:30 in Snoge Amsterdam. Rabbijn Abraham Rosenberg zal tijdens de lezing voorleren.

Als u ook een stukje wilt lezen, dan bent u daartoe van harte uitgenodigd. Wij vragen u vriendelijk uw voorkeur ter zake door te sturen naar info@esnoga.com

Woont u in Amstelveen of omstreken en heeft u vervoer nodig naar Snoge Amsterdam? Laat ons dit dan uiterlijk vrijdag 3 januari 10:00 weten via info@esnoga.com, opdat wij iets voor u kunnen regelen. Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen!

Dinsdag 7 februari – lezing over zelfontwikkeling – PIG goes 
Na twee succesvolle lezingen van PIG goes gaan we voort met onze reeks. Dit keer het thema zelfontwikkeling. Hoe bereik je jouw doelen? Hoe word je de beste versie van jezelf? Waarom ben je nog geen miljonair en lig je toch stiekem te netflixen in plaats van te sporten? Wil je het patroon achter succes begrijpen? Wil je gouden tips om de beste versie van jezelf te worden? 

Graag nodigen wij jou, jongvolwassene in de leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar, uit voor een lezing met dr. Orly Wiersma, goeroe op het gebied van zelfontwikkeling. Haar portfolio bestaat onder andere uit het coachen van IBM, Ferrari en andere Fortune 500-bedrijven. Op dinsdag 7 februari verwelkomen wij jullie graag vanaf 18:30 in Snoge Amsterdam. Er zal een heerlijk fruitdiner worden verzorgd door kok Lucas. De lezing zal ongeveer 30 minuten duren, waarna er uiteraard ruimte is voor vragen en discussie. Na afloop is er een borrel tot 21:00, waarbij de deelnemers kunnen napraten en kennis met elkaar kunnen maken. Meld je aan door een mail met je voornaam én achternaam te sturen naar pig.goes.info@gmail.com

Groetjes, Noa Kotek en Bat-El de Malem

Terugblik
Op vrijdagavond 27 januari vond een goed bezocht sjabbatdiner voor studenten en young professionals plaats. Wederom hebben onze kok Lucas en assistente Marjan voor de aanwezigen een heerlijke, dit keer Thaise, maaltijd verzorgd. Het was een fijne avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Afgelopen zondagochtend 29 januari vond de jaarlijkse Auschwitz-herdenking plaats in het Wertheimpark, Amsterdam. Namens onze Gemeente hebben onze voorzitter David Samama, samaas Ben Stibbe en ondergetekende een krans gelegd.

Hartelijke groet,

Bar Vingerling
Officemanager