Sjabbatdiner voor jong én oud | Saba Miesjpatiem | vrijdagavond 17 februari om 17:35

Beste leden,

Jullie zijn van harte welkom om op Saba Miesjpatiem, vrijdagavond 17 februari, deel te nemen aan een traditioneel sjabbatdiner in Snoge Amsterdam. Iedereen, jong én oud, is van harte welkom bij de vrijdagavonddienst en de maaltijd. De dienst ingaande sjabbat begint om 17:35. Na de dienst maken wij gezamenlijk kidoesj en hamotsie en serveert onze chefkok Lucas een heerlijk diner. 

De ledenbijdrage is 12,50 euro. Niet-leden betalen 20,00 euro en studenten betalen een speciaal tarief van slechts 10,00 euro. De bijdrage kan worden overgemaakt op NL14 INGB 069 7322 777 op naam van Portugees-Israëlietische Gemeente o.v.v. sjabbatdiner Miesjpatiem.

Het doel van de avond is om leden en belangstellenden van alle leeftijden bij elkaar te brengen en samen de vreugde van sjabbat te vieren in een omgeving waar alle deelnemers zich thuis kunnen voelen. 

Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen! Aanmelden is mogelijk via info@esnoga.com tot donderdag 16 februari 17:00. Heb je allergieën of ben je vegetariër? Geef het ons z.s.m. door, dan kan onze kok daar rekening mee houden.

Met vriendelijke groet en sjabbat sjalom,

Bar Vingerling