Chanoeka-programma 5782

Lieve leden,  

Chanoeka staat weer voor de deur en wij zijn blij om aan te kondigen dat wij dit jaar weer gezamenlijk bijeen kunnen komen om de Chanoekielje/Chanoekia aan te steken in onze prachtige Snoge in Amsterdam.  

Voor u hebben wij een mooi en veelzijdig Chanoeka-programma samengesteld met als doel warmte, vriendschap en harmonie te brengen in onzekere tijden. Wij hopen velen van u te mogen begroeten.  

Zo hebben wij op vrijdagavond 3 december een uitgebreid diner op de planning staan in aanwezigheid van familie Serfaty. De chefkok is Lucas Romviel.  

Uitgaande sjabbat 4 december lezen wij Ngarbiet in grote Snoge en genieten wij daarna van diverse oriëntaalse hapjes in de tent op de plaats. Vanaf de Texelstraat in Amstelveen rijdt die avond een gratis pendelbus om onze Amstelveense Snogeiros de mogelijkheid te geven hierbij aanwezig te zijn.  

Als afsluiting van het weekend organiseren wij op zondagavond 5 december – na het aansteken van de Chanoekielje – een mediterrane tapasavond voor jonge Snogeiros, studenten en young professionals. Voor elk dus wat wils!  

Chanoeka Alegre/Chanoeka Sameach! 

Hartelijke groet en blijf gezond,  

College van Parnassim