Nieuwsbrief februari

25 jaar Snoge Amstelveen
Er zijn helaas geen plekken meer beschikbaar voor het feestelijk diner op vrijdagavond 7 februari ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Snoge Amstelveen in het Adagio. De vrijdagavonddienst (aanvang 17:20 uur) vindt dan ook plaats in Adagio, niet in Snoge Amstelveen. Het diner begint aansluitend aan de dienst.

Op sjabbat na de ochtenddienst is er een overheerlijke kidoesj in Snoge Amstelveen. Alle feestelijkheden vinden plaats in aanwezigheid van chacham Toledano en rabbijn Serfaty en zijn gezin.

Schoteltjesavond
De Schoteltjesavond, ingaande Toe Biesjbat, vindt plaats op zondagavond 9 februari en begint om 19:00 uur in Snoge Amstelveen. Zowel chacham Toledano als rabbijn Serfaty zijn aanwezig. U bent van harte welkom!

Hascababoekje
Het Hascababoekje – ook wel “het gele boekje” of “het elf maandenregister” genoemd – staat nu online op de chazzanoetwebsite. Dit register, waarin de namen van overleden gemeenteleden worden bijgehouden, werd in 1923 gestart door chazan Duque en wordt tot op de dag van vandaag gebruikt. 

Herdenking Februaristaking
Op dinsdag 25 februari vindt de jaarlijkse herdenking van de Februaristaking van 1941 plaats om 16:45. Locatie: Jonas Daniël Meijerplein bij de Dokwerker.

ALV
De Algemene Ledenvergaderingen van 2020 staan gepland op zondag 28 juni en maandag 7 december. Noteert u deze data alvast in uw agenda?