Nieuwsbrief Pesach (update)

Beste leden, 

Mongadim lesiemcha!  

Hopelijk heeft u een fijne Pesach. Graag brengen wij u over een aantal zaken op de hoogte.  

Diensten laatste dagen Pesach  
De volgende diensten vinden op de zevende en achtste dag Pesach plaats in Snoge Amsterdam: 

  • donderdag 21 april: Miencha/Ngarbiet om 19:20; 
  • vrijdag 22 april: Sjachriet om 09:30 en Miencha/Ngarbiet om 19:25; 
  • zaterdag 23 april: Sjachriet om 09:00; 
  • zondag 24 april: Sjachriet om 08:15. 

Op de zevende dag, vrijdag 22 april, zal ons koor Santo Servicio de ochtenddienst luister bijzetten. We hopen op een grote opkomst voor het minjan, veel Snogeiros zijn deze Pesach in Israël of elders en dus we kunnen uw steun goed gebruiken.  

Klik hier voor een overzicht van de diensten tot en met Sjaboengot 5782.  

Herinnering – restauratie gaveta’s  
In het kader van de restauratie van het interieur van de Snoge moeten alle gaveta’s binnenkort tijdelijk worden leeggehaald. Helaas hebben wij n.a.v. ons vorige verzoek in de Pesach-nieuwsbrief van 13 april jl. nog weinig respons ontvangen.  

Wij verzoeken nogmaals – met klem – alle gemeenteleden die over een eigen gaveta met sleutel beschikken dit z.s.m. te melden aan kantoor opdat wij de komende tijd in kaart kunnen brengen welke gaveta’s bij wie horen. De sleutel levert u tijdelijk in en ontvangt u retour zodra de restauratie is afgerond.  

Beschikt u op dit moment niet over een gaveta, maar mocht u daar wel behoefte aan hebben, dan kunt u dit ook melden bij kantoor.   

Als laatste verzoeken wij iedereen die textiel, bestaand uit wol of ander motvriendelijk materiaal, in zijn gaveta heeft liggen, dit te laten reinigen in verband met de aanwezigheid van motten.  

Kantoor gesloten tot vrijdag 29 april 
In verband met vakantie is het kantoor gesloten en niet telefonisch bereikbaar vanaf morgen, donderdag 21 april, tot vrijdag 29 april. E-mails worden sporadisch gelezen.  

Met vriendelijke groet, sjaniem rabot, 

Bar Vingerling