Soekot 5781 – aanvullende informatie

Beste leden, 

Bijgevoegd vindt u aanvullende informatie over Soekot. Graag vraag ik uw aandacht hiervoor.

Gebruik Cabane
Na afloop van de ochtenddiensten worden hapjes in de tent geserveerd. Uiteraard is er wijn beschikbaar in de Cabane om kidoesj te maken en “lisjeb basoeka” te zeggen. Per keer kunnen maximaal vier mensen de Cabane betreden, natuurlijk op gepaste afstand van elkaar. Let op, alleen de rechterzijde van de Cabane is kasjer. De rechterdeur blijft daarom gesloten omdat deze deel uitmaakt van de drie vereiste muren.

Hosjangana Raba-lezing
De Hosjangana Raba-lezing zal dit jaar via Zoom plaatsvinden op donderdagavond 8 oktober om 20:15. De Zoomsessie zal worden opengesteld om 20:00. Rabbijn Serfaty zal daarbij aanwezig zijn vanuit Antwerpen en de traditionele lezing afsluiten met een toespraak. Wilt u meedoen met de Zoomsessie? Neemt u dan contact op via info@esnoga.com. Vervolgens ontvangt u de inlogdetails.

Diensten in Adagio, Amstelveen
De ochtenddienst op de tweede dag van Soekot, komende zondag 4 oktober, komt te vervallen.

Sjeminie Chag Ngatseret en Siemchat ToraGraag verzoeken wij u in verband met de beperking van het aantal aanwezigen zich voor de Sjeminie Chag HaNgatseret-dienst en voor de Siemchat Tora-dienst in Snoge Amsterdam aan te melden. Op onze website kunt u het aanmeldingsformulier invullen. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 9 oktober 12:00. 

Met vriendelijke groet, 

Bar Vingerling