Update Snogediensten

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van de minister-president gisteravond praten wij u graag even bij.

Diensten in grote Snoge en het JCC worden voortgezet met een maximum van 30 personen. Na afloop van de dienst vindt echter geen kidoesj plaats. Rabbinaat en secretariaat zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar, maar de kantoren blijven in ieder geval tot en met 19 november gesloten.

Snogetijden
In Snoge Amsterdam beginnen de diensten op de volgende tijden:
– Sjabbatochtend om 09:00;
– Zondagochtend om 08:15.

In het JCC beginnen de diensten op de volgende tijden:
– Sjabbatochtend om 09:15;
– Zondagochtend om 08:15;
– Maandag- en donderdagochtend om 07:15.

De ingang van het JCC bevindt zich aan de achterkant van het gebouw bij de parkeerplaats. De diensten vinden plaats in de grote zaal. Voor de goede orde informeren wij u dat in het JCC in september 2020 de werking van de klimaatinstallatie is aangepast volgens richtlijnen van REHVA d.d. 03-08-2020 V3 voor HVAC-systemen m.b.t. COVID-19 en dit gecertificeerd is.

Aanmelding en opvolging richtlijnen
Wij verzoeken u nadrukkelijk uw komst naar de diensten in Snoge Amsterdam en het JCC te bevestigen door een e-mail te sturen naar info@esnoga.com vóór elke vrijdag 12:00. Dit is met name belangrijk om minjan te blijven garanderen. Dit bleek de afgelopen weken niet gemakkelijk en daarom vernemen wij graag dat u komt.

Bij uw bezoek aan Snoge en/of het JCC gaat u akkoord met bijgevoegde richtlijnen.

Dit betekent onder meer dat u te allen tijde een mondkapje draagt en voldoende afstand van elkaar in acht neemt. Helaas hebben wij in Snoge Amsterdam moeten vaststellen dat niet iedereen de richtlijnen strikt volgt en dan met name het gebruik van de mondkapjes.

Wanneer we niet met z’n allen onze schouders eronder zetten om èn minjan te maken èn verantwoordelijkheid te nemen voor elkaars gezondheid, dan is het niet mogelijk de diensten voort te zetten. Dus nogmaals met klem het zeer dringende verzoek om het minjan op beide locaties te komen versterken en de richtlijnen strikt te blijven volgen.

Sjioer rabbijn Serfaty
Vanaf zondag 25 oktober is rabbijn Serfaty weer gestart met zijn wekelijkse Zoom-sjioer om 10:00. Onderwerp: parasa van de week. Heeft u een (halachische) vraag of wilt u meer weten over een specifiek onderwerp? Laat het rabbijn Serfaty dan vooraf weten via info@esnoga.com

Rabbijn Serfaty via Zoom | Meeting ID: 852 3332 4018 | Password: 6936

Met vriendelijke groet, 

Bar Vingerling