Rosj Hasjana 5782 | deluxe diner met simaniem

Beste leden, 

Rosj Hasjana staat weer voor de deur. Bij dezen ontvangt u een update over de komende festiviteiten. 

Avonddienst en diner – maandag 6 september 19:25
U bent van harte uitgenodigd om zich ingaande Rosj Hasjana, maandag 6 september om 19:25, aan te sluiten bij de avonddienst in grote Snoge met na afloop een feestelijk diner met de traditionele simaniem (symbolische fruit en groenten). De avond staat onder leiding van parnas eredienst Marcelo Bendahan. 

De kostenbijdrage voor de maaltijd bedraagt 15 euro. U kunt zich aanmeldingen door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-45864566. Vervolgens ontvangt u dan van ons een Tikkie. Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 1 september 14:00

Locatie diensten Snoge Amstelveen
Tot op heden is de locatie waar de diensten van Snoge Amstelveen tijdens de Hoge Feestdagen zullen plaatsvinden nog niet bekend. Uiterlijk aankomende maandag delen wij met u de diensttijden en maken wij de locatie bekend. De diensttijden van Snoge Amsterdam bevinden zich in de bijlage. 

Partytent
Tijdens de Hoge Feestdagen staat er wederom een grote partytent op de plaats van de Snoge. De tent is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Collectieve Maror-gelden. Fijn dat zij ons zo steunen en wij danken hen daarvoor! 

Met vriendelijke groet, Boas Entradas de Saba, 

Bar Vingerling