Sjabbatdiner en -lunch in aanwezigheid van de Chacham | Snoge Amstelveen | 17-18 maart

Beste leden,

Jullie zijn wederom van harte welkom om op Saba Wajakheel-Pekoedee/Hachodesj, vrijdagavond 17 maart, deel te nemen aan een traditioneel sjabbatdiner, dit keer in Snoge Amstelveen. Iedereen is van harte welkom bij de vrijdagavonddienst en de maaltijd. De dienst ingaande sjabbat begint om 18:25. 

De speciale gast van de avond is Chacham Toledano, die ook deze sjabbat met ons zal doorbrengen en sjioeriem zal verzorgen. 

De ledenbijdrage is € 12,50. Niet-leden betalen € 25,00 en studenten betalen een speciaal tarief van slechts € 10,00. De bijdrage kan worden overgemaakt op NL14 INGB 069 7322 777 op naam van Portugees-Israëlietische Gemeente o.v.v. sjabbatdiner Hachodesj.

Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen! Aanmelden is mogelijk via info@esnoga.com. Heb je allergieën of ben je vegetariër? Geef het ons dan graag z.s.m. door, dan kunnen wij daar rekening mee houden. 

Daarnaast wordt na de sjabbatochtenddienst, zaterdag 18 maart, in Snoge Amstelveen een lunch geserveerd voor de aanwezigen. Deelname is kosteloos; wij ontvangen graag wel een bevestiging van uw aanwezigheid via info@esnoga.com.